mp3

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Εσύ μπορείς χωρίς εμένα, εγώ μπορώ χωρίς εσένα ;



ή ακόμα καλύτερα.. Εγώ γιατί να μην μπορώ χωρίς εσένα;

 Είναι πολλές οι φορές που νομίζουμε ότι αισθανόμαστε την ανάγκη για την ύπαρξη κάποιων συγκεκριμένων άνθρώπων στην ζωή μας, ανθρωπων που χωρίς αυτούς αισθανόμαστε κενοί, που η παρουσία τους μας είναι απαραίτητη κι η απουσία τους έντονα αισθητή. Τους χρειαζόμαστε, τους θέλουμε σε αυτήν, τους έχουμε ανάγκη. Είναι όμως και πολλές οι φορές που άνθρωποι τους οποίους εμείς τους θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της δικής μας ζωής, μας αποδεικνύουν με κάθε τρόπο ότι αυτοί μπορούν και χωρίς εμάς, ότι όχι μόνο δεν τους είμαστε απαραίτητοι, αλλά ίσως να τα καταφέρνουν και πολύ καλύτερα χωρίς εμάς. Οι άνθρωποι που δεν τους είμαστε απαραίτητοι, ενώ αυτοί μας είναι, μπορεί να μας πονάνε με το ''φευγιό'' τους αλλά άθελά τους μας προσφέρουν κι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα..
Να κατανοήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι κι εμείς μπορούμε !! Όσο πιο ωμή, πιο άκομψη και πιο αναπάντεχη η 'εξαφανισή'/απομακρυνσή τους από την ζωή μας, τόσο μεγαλύτερο το δώρο.. Κι αυτό είναι το  να δοκιμάσουμε τα οριά μας, να πάμε πιο μακριά.. Κανείς δεν είναι κανενός και κανένας δεν μας είναι πιο απαραίτητος από τον εαυτό μας, ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να παραμείνει έστω διακριτικά δίπλα μας και δεν έχει τον τρόπο να παραμείνει στην ζωή μας, έστω και σαν σιωπηλός θεατής, είναι ένας άνθρωπος που στην ουσία δεν αξίζει να έχουμε δίπλα μας. Όποιος αξίζει να είναι στην ζωή μας υπάρχει, δεν ζει μέσα από τις αναμνήσεις μας, δεν είναι αυτός που δειλιάζουμε να τον πάρουμε στο τηλέφωνο για να τον ακούσουμε, ούτε εκείνος που φοβόμαστε να μην χάσουμε, τους ανθρώπους που φοβόμαστε μη τους χάσουμε στο τέλος τους χάνουμε κι αυτό γιατί ποτέ δεν τους είχαμε !
Κανένας δεν είναι πιο σημαντικός από τον εαυτό μας για να τον χάσουμε προσπαθώντας να κερδίσουμε κάποιον που στην ουσία δεν θα μπορέσουμε να τον έχουμε και ποτέ, αγαπήστε τον εαυτό σας τόσο δυνατά όπως ακριβώς θα αγαπούσατε κάποιον άλλον, είναι ο μόνος που θα παραμείνει μαζί σας μέχρι το τέλος.


Σας φιλώ και σας εύχομαι ένα υπέροχο Σαβ/κο !!! :)



Freedom






2 σχόλια:

  1. Η ζωή μπορεί να μην σου δίνει όλα αυτά που θα ήθελες
    αλλά σου δίνει όσα χρειάζεται για να μάθεις!
    Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!
    Όμορφη ανάρτηση!
    καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα..! Μόνο κάποιες σκόρπιες σκέψεις είναι.
      Καλό Σαβ/κο κορίτσι μου! :)

      Διαγραφή