mp3

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Πάντα στο λίγο πιο πέρα..

  
      Οι άνθρωποι δεν είναι αντικείμενα για να τους κρατήσεις καλά φυλαγμένους σε ένα συρτάρι και να τους βγάζεις έξω ανάλογα με τις διαθέσεις σου, ή οριοθετείς και προσδιορίζεις την σχέση την οποία θες να έχεις μαζί τους, ή μια μέρα τους χάνεις σχεδόν τόσο εύκολα όσο τους γνώρισες, επειδή απλά δεν έμαθες να εκτιμάς πως οι άνθρωποι που μένουν πεισματικά στην ζωή σου σχεδόν αδιαμαρτύρητα, με όποιο ρόλο εσύ επέλεξες να έχουν σ'αυτήν, είναι γιατί θέλουν όντως  να μείνουν στην ζωή σου κι είναι αυτοί που σε εκτιμάνε πραγματικά.
      Ίσως οι άνθρωποι που κάποια στιγμή αντάλλαξαν τον ρόλο που πραγματικά θέλουν να έχουν στην ζωή σου με έναν άλλον που εσύ αποφάσισες να τους δώσεις και συμβιβάστηκαν με το λίγο ενώ άξιζαν τα πάντα, οι άνθρωποι αυτοί μπορούν να αγαπούν πραγματικά κι αυτό γιατί ξέρουν πως ακριβώς είναι να ξέρουν έναν άνθρωπο τόσο καλά και να δέχονται να τον έχουν δίπλα τους, έστω και στο ''λίγο'' που αυτός προσφέρει, ενώ αυτός δεν ξέρει ακόμα ούτε τον ίδιο του τον εαυτό, ψάχνοντας την ευτυχία πάντα στο λίγο πιο πέρα ενώ την έχει ακριβώς δίπλα του. Όταν κάποιος δεν μπορεί να σας εκτιμήσει στο σήμερα δινοντάς σας και την σημασία που που σας αξίζει, το πιθανότερο είναι να μην τα καταφέρει και ποτέ.
     Μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ' ότι στ'αλήθεια σας αξίζει, αν δεν μπορούν να σας εκτιμήσουν εκει που αγαπάτε, θα σας αγαπήσουν λίγο πιο πέρα, η ευτυχία σχεδόν ποτέ δεν βρίσκεται εκει που μόνο ο ένας καταφέρνει να την βλέπει..


     Ανοίξτε τα συρτάρια σας και βγείτε έξω.. !!
 (..κι αν ο καιρός που έχει περάσει είναι πολύς κι από την πολυκαιρία δεν ανοίγουν, σπάστε τα !!!!)






Freedom

3 σχόλια:

  1. εγω πριν μια ωρα ειδα τον μπλοκ σου με άρεσε πολύ μπορώ να πω .σε ευχαριστώ για το μοίρασμα σου σε ολους εμας ..Κλεβω να αλλα αναφέρω τον δημιουργό πάντα να το ξερεις Δημητρης απο την Θεσσαλονικη,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή