mp3

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτή που ψάχνεις




 Δεν είναι αυτή που θα περάσει μπροστά σου και θα γεμίσει το βλέμμα σου από ομορφιά και χάρη, δεν είναι αυτή που θα περάσει από δίπλα σου και θα αφήσει να ξεφύγει από τα μαλλιά της ένα μεθυστικό σύννεφο αρώματος.
Δεν είναι αυτή που ξημεροβραδιάζεται στα γυμναστήρια προκειμένου να μην χάσει κανένα κοιλιακό από τους έξι, ούτε αυτή με το τεράστιο μπούστο που κάθεται ακριβώς απεναντί σου στο μπαράκι και με κάθε της κίνηση σχεδόν σου κόβει την αναπνοή.
Δεν βρίσκεται σε σελίδες περιοδικών, δεν αντιγράφει στύλ, δεν μακιγιάρεται σαν σταρ με σκοπό να εντυπωσιάσει άλλον, παρά μόνο εσένα. Δεν χρειάζεται να φορέσει αισθησιακά εσώρουχα γιατί ο αισθησιαμός που αποπνέει όταν βρίσκεται μαζί σου φτάνει και περισσεύει για όλες τις δαντέλες και τις διαφάνειες μαζί.
Αυτή που ψάχνεις είναι μιά απλή καθημερινή κοπέλα, δεν προσπαθεί με κόπο να ισορροπήσει επάνω σε δεκαπεντάποντα λικνίζοντας το κορμί της σε μπάρες, κοιτώντας στα κλεφτά για μερικά ξελιγωμένα βλέμματα, διψώντας για την αποδοχή, δεν χρειάζεται περισσεύματα ρούχων για να μπορεσεις να διακρίνεις λίγο από την γυμνή φιγούρα της. Δεν της αρέσουν τα περισσεύματα.
Αυτή που ψάχνεις έχει ατέλειες, όπως έχεις κι εσύ, έχει ανασφάλειες που όμως δεν σταματάει να προσπαθεί να τις καταπολεμήσει, έχει φόβους που γίνονται μικρότεροι μόνο με ένα σου χαμόγελο. Έχει ψεγάδια που συνεχώς προσπαθεί να τα βελτιώσει, που θα μπορούσες να έχεις αγαπήσει, γιατί είναι αυτά που την κάνουν και ξεχωριστή.
Έχει συναισθήματα που χρόνια τώρα τα αγνοείς, πληγές που τις κρύβει  κι όνειρα που μένουν απραγματοποίητα γιατί τόλμησε να σε συμπεριλάβει σε αυτά. Δεν είναι πια κοριτσάκι, αλλά στα χέρια σου νιώθει σαν ένα.
Αυτή που ψάχνεις βρίσκεται ακριβώς δίπλα σου, πάντα στο πλάϊ σου, μπορείς να την δεις μόνο αν την κοιτάξεις με τα μάτια της ψυχής σου, μπορείς να την αγγίξεις μόνο αν καταφέρεις να συγκινήσεις την καρδιά της, να παίξεις με το μυαλό της όπως δεν έκανε ποτέ και κανείς. Εσύ της δίνεις ζωή κι εσύ της την ξαναπαίρνεις, δεν είναι άβουλη, ούτε μαριονέττα δική σου, δέχεται όμως τόσο αδιαμαρτύρητα τους περισσότερους όρους του εκάστοτε παιχνιδιού που κάθε φορά σκαρφίζεσαι έτσι ώστε να μπορεί να σε έχει, έστω και για λίγες στιγμές κοντά της.
Κοίταξε λίγο δίπλα σου κι ίσως καταφέρεις να την δεις, είναι αυτή που δεν έφυγε ποτέ απο'κει, όσες αφορμές κι αν της έδωσες για να το κάνει, είναι αυτή που στωϊκά περιμένει, επιμένει, υπομένει και δεν γέρνει μπροστά σε κανέναν άνεμο που μελωδικά δεν σφυρίζει το ονομά σου. Είναι αυτή που θέλεις, απλά ακόμα δεν το ξέρεις κι αυτή που μένει μόνη της τα βράδια περιμένοντάς σε μέχρι να το καταλάβεις. Αυτή είναι. Αυτή είμαι.



Εσύ που είσαι ;




Freedom











4 σχόλια:

  1. εγω συγκινηθηκα! αληθεια συγκινηθηκα!

    αυτο ειναι καποιο πεζο κειμενο η σκεψεις σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό είναι και το να συγκινούμαστε που και που, αυτό δείχνει ευαισθησίες.
      Μόνο σκέψεις.. :)

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα!!!Μακάρι να ήξερε πόσο τυχερός είναι...
    Πόλυ σταθερές και χωρίς να χοροπηδάνε οι σκέψεις σου που ενισχύουν αυτά που γράφεις.
    Θα έρθουν καλύτερες μέρες σίγουρα..
    Σέυχαριστώ πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες!
      Ίσως και να γνωρίζει, απλά σε αυτή την ζωή δεν είμαστε όλοι τόσο τυχεροί ώστε και να το ζήσουμε.
      Εγώ σ'ευχαριστώ που με διάβασες! :)

      Διαγραφή