mp3

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Παίζοντας με τις λέξεις λοιπόν !





Αφορμή για αυτό το κείμενο, είναι μόνο μιά παραπομπή που θέλω να κάνω σε κάτι που εγώ προσωπικά θεώρησα πολύ όμορφο και  δημιουργικό κι αυτό για να σας ενημερώσω για ένα υπέροχο παιχνίδι, πρόκειται για ένα παιχνίδι με λέξεις, έτσι ακριβώς όπως το λέει κι ο τίτλος του δηλαδή, εμπνευσμένο από την Φλώρα για όλους εσάς που έχετε την διάθεση να γράψετε κάτι δινοντάς του και κάτι από εσάς, χρησιμοποιώντας πέντε λέξεις που μας δίνει η ίδια κι επιστρατεύοντας φυσικά όλη την φαντασία σας!

 Περισσότερα για τους όρους αυτού του παιχνιδιού θα μάθετε εδώ: Παίζοντας με τις λέξεις , όπου ήδη έχουν αναρτηθεί και κάποιες συμμετοχές, (μαζί με αυτές και για πρώτη φορά η δική μου) και φυσικά μπορείτε σε περίπτωση που δεν θέλετε να συμμετάσχετε, απλά κι ανάλογα πάντα με την κρίση σας να βαθμολογήσετε τα κείμενα των συμμετοχόντων, δινοντάς τους ίσως το έναυσμα και για ακόμη καλύτερες εμπνεύσεις!!

Θεωρώ ότι αξίζει τον κόπο όλη αυτή η προσπάθεια των παιδιών, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την έμπνευση που είχε η γλυκιά Φλώρα να φέρει κοντά διάφορους bloggers προκειμένου να συναγωνιστούν σε ένα τόσο δημιουργικό παιχνίδι, αλλά πολύ περισσότερο να τους δώσει την δυνάτοτητα ν'αφήσουν να ξεγλυστρίσουν δημιουργικά κομμάτια απο την ψυχή τους..
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους αυτούς που συμμετείχαν στο παιχνίδι κι ορθή κρίση σε όλους αυτούς που απλά θα βαθμολογήσουν.

Τις ευχές μου για μιά όμορφη Κυριακή! :)




Freedom








7 σχόλια:

  1. Συμμετείχα και εγώ για πρώτη φορά επίσης!
    Πράγματι είναι μια πολύ ωραία ιδέα και οι ιστορίες που γράφονται είναι όλες τόσο όμορφες που δεν ξέρεις ποια να διαλέξεις!
    Καλή επιτυχία να έχεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια!; Καλή επιτυχία να σου ευχηθώ τότε κι εγώ και σ'ευχαριστώ πολύ και για την δική σου ευχή, αν και ξέρω πως δεν θα κερδίσω, αλλά απλά για την συμμετοχή κι επειδή τελικά είναι τοοοοόσο ωραίο να ξέρεις ότι κάπου εκει υπάρχει και το δικό σου κειμενάκι :)
      Εγώ δεν τις έχω διαβάσει ακόμα όλες, ούτε έχω βαθμολογήσει, φυσικά αφού δεν τις διάβασα, αλλά ναι οι περισσότερες που διάβασα είναι στα αλήθεια πολύ εμπνευσμένες!

      Διαγραφή
    2. Τώρα πλέον μπορώ να το πω (όχι τίποτ'αλλο αλλά θα έσκαγα!) με βαθμολόγησες όλως τυχαίως στις ιστορίες να ξέρεις, σ'ευχαριστώ πολύ κι ας μη το ήξερες! :)

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα (γελάω με το κείμενό μου, μην δίνεις σημασία :p) επίσης χαρά μου!

      Διαγραφή
  3. απο οτι καταλαβα λαβαμε πολλοι μερος για πρωτη φορα και βλεπω τη χαρα αυτη να υπαρχει σκορπισμενη παντου θα ελεγα! τι καλυτερο απο αυτο;

    καλη επιτυχια! φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από ότι φαίνεται ναι.
    Καλή επιτυχία και σε'σένα καλή μου!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή