mp3

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Μία Κυριακή




Δώσε μου λίγη από την Κυριακή σου και θα είμαι εντάξει, δεν ζητάω πολλά, μόνο λίγη από την Κυριακή σου, να έχω μία δική σου καθημερινότητα, μία γεύση από ότι είναι αυτό που γεμίζει την Κυριακή σου, μια τόσο δα μικρή γεύση από όλα αυτά που δεν ζήσαμε.
Θέλω να δω πως μιζεριάζεις για την Δευτέρα που ακολουθεί, να είμαι εκεί το βράδυ που θα βάζεις το ξυπνητήρι σου, για να ξυπνήσεις αγχωμένος το άλλο πρωϊ, έχω περιέργεια να δω τις εικόνες που θα δεις εσύ πριν ξαπλώσεις, να είμαι δίπλα σου όταν θα σε παίρνει ο ύπνος ακούγοντας τραγούδια από το κινητό σου.
Να σε δω να ξυπνάς.
Χάρισε μου μόνο ένα χαμόγελο να ξέρω ότι είσαι εσύ καλά και μία σου Κυριακή και θα μου φτάνει, άσε σε εμένα όλες τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας, μπορεί κάποιες από αυτές να είναι πιο δύσκολες μα ξέρω να τις αντέχω, μου αρκεί μία δική σου Κυριακή για να αντέχω εγώ όλες τις υπόλοιπες.
Βάλε με για λίγο μέσα στην ρουτίνα σου, κάνε με αν μπορείς να βαρεθώ. Θέλω απλά να δω αν σε αγάπησα πραγματικά, ή μόνο μέσα από αυτά που ονειρεύτηκα για μας κι ύστερα ανόητα ίσως εξιδανίκευσα.
Μία Κυριακή είναι αρκετή.


Όποια Κυριακή..





Freedom




2 σχόλια: