mp3

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ο κανένας




Σ'έχω πλάσει μέσα στο μυαλό μου τόσο αυστηρά που δεν χωράνε προσαρμογές και λάθη.
Σε έχω σκεφτεί σαν εκείνον που έρχεται μόνο για να δώσει χαρά, που με ένα σου και μόνο άγγιγμα ανασταίνομαι σαν από χρόνια πεθαμένη.
Είσαι αυτός που έρχεται και με κρατάει σφιχτά στην αγκαλιά του μέχρι να συνέλθω από τον εφιάλτη που μόλις ξύπνησα, όχι απαραίτητα γιατί όντως χρειάζομαι κάποιον για να συνέλθω από τα σκοτάδια μου και τους δαίμονες μου, αλλά όπως και να'χει, εσύ είσαι εκεί.
Υπάρχεις, γιατί ζεις μέσα μου, δεν μπορεί να μην υπάρχεις, ότι ονειρευτήκαμε αρκετά υπάρχει έστω και σαν όνειρο, δεν με πληγώνεις γιατί δεν θες να με πληγώσεις και δεν πληγώνεσαι, αντέχεις, όποιος αγαπάει αληθινά αντέχει.
Τα όνειρά σου έχουν μόνο την φιγούρα μου, ζεις κι αναπνέεις μόνο για ένα μου φιλί, για ένα μου χάδι, διψάς για την συντροφιά μου, τρελαίνεσαι τις ώρες που λείπω.
Ζωγραφίζεις με το μυαλό σου τα χείλη μου, φτιάχνεις νοητά εικόνες, τις φιλάς, εύχεσαι να'μαι καλά.
Περιμένεις κάτω από το σπίτι μου να κατέβω, δεν κατεβαίνω, ξανάρχεσαι, με βλέπεις, μένεις, φεύγεις, σου φεύγω εγώ, με ξανά ψάχνεις..
Όπως και να'χει λιώνεις για'μένα, δεν αδιαφορείς, δεν μπορείς να αδιαφορήσεις, σου είμαι τόσο απαραίτητη σαν το νερό που πίνεις και σαν τον αέρα που αναπνέεις, σου είμαι πιο σημαντική από το φαγητό γιατί έτσι θες να πιστεύεις..


κι αν δεν είσαι αυτός που νομίζω,
τότε δεν είσαι κανένας.








Freedom

4 σχόλια: