mp3

Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Αλήθεια




Έρχονται κάποια βράδια που οι σκέψεις κάνουν πάρτυ στο μυαλό μου και που η απουσία σου σφίγγει την καρδιά μου τόσο που σχεδόν τη νιώθω σαν να μην χτυπά, έχεις αισθανθεί ποτέ την καρδιά σου να μην χτυπά;
Έρχονται κάτι νύχτες τρομακτικές, που ζητάνε απαντήσεις για όλα αυτά για τα οποία ποτέ δεν σου μίλησα κι είναι σχεδόν σαν να σου έχω μιλήσει κι ύστερα έρχεται κι ο χρόνος, θλιβερός και με περιμένει εδώ πα, να.. Εδώ δίπλα στην πόρτα, σε αυτήν την πόρτα που δεν χτυπάς ποτέ κι ούτε με περιμένεις κι όμως ποτέ δεν έπαψα να το ελπίζω.
Είναι ειρωνική η εκφρασή του χρόνου, δεν έχει συγκεκριμένη όψη, μόνο μία έκφραση, κατά κύριο λόγο ειρωνική, σαν να γελάει μαζί μου, σαν να με περιπαίζει, σαν να με ρωτάει τι περιμένω πια να αλλάξει, σαν να μου κλέβει τον αέρα, σαν εσένα.. Ακριβώς σαν εσένα.
Σου μοιάζει πολύ ο χρόνος, γυρνάει πάντα γύρω απο'μένα ζητώντας μου μονίμως λόγους και φεύγει χωρίς ποτέ να μου δίνει κάτι που από μόνη μου δεν προσπάθησα για να το φέρω λίγο πιο κοντά μου ή τελοσπάντων αφού τελικά με φθείρει να το αποτινάξω μακριά. Με την μόνη διαφορά ότι ο χρόνος με ωθεί στο να θέλω να γίνομαι καλύτερη μέρα με την μέρα, ενώ εσύ με σπρώχνεις στο να κρύβω πάντα το ότι καλύτερο έχω απο'μένα μέσα μου.
Κάτι τέτοια βράδια θυμώνω μαζί μου που σου άφησα τον χώρο για να ριζώσεις μέσα μου, τον χρόνο για να αναπτυχθείς και την αδυναμία που δείχνω στο να ξεριζώσω κάτι που τελικά κατάντησε τόσο αρρωστημένο. Αλήθεια θα έμενα να ζήσω μαζί σου το λίγο που μου ζητάς αν δεν έφθειρε τόσο το πολύ που νιώθω για'σένα.




Freedom










4 σχόλια:

  1. ακρως συγκινητικο και συναμα προσιτο για ολους! οσα περιγραφεις λιγο πολυ ολοι τα εχουμε ζησει στη ζωη μας και ειναι μαρτυριο..

    οσο ομως περναει ο καιρος τοσο ξεφτιζουν απο τη ψυχη μας... (ευτυχως)

    καλημερα!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μόνο η παραδοχή είναι ένα τεράστιο βήμα!
    Φιλιά! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή