mp3

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Μιά μέρα




 .. Θα μαζέψω όλες τις συγγνώμες σας δίπλα από το μαξιλάρι μου να μου κάνουν συντροφιά όταν θα λέω πως δεν έχω κανέναν, να μου σκουπίζουν τα δάκρυα όταν λυπάμαι που σας χάνω. Να με καθησυχάζουν από τους εφιάλτες που με κάνουν να πετάγομαι τρομαγμένη μες στον ύπνο μου. Να με παίρνουν αγκαλιά όταν νιώθω πως φοβάμαι.
Θα μαζέψετε την συνειδησή σας ήσυχη από συγγνώμες που είπατε κι από προσπάθειες που πείθετε τον εαυτό σας ότι κάνατε, χωρίς να τις κάνετε και θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι σε ένα τίποτα που σχεδόν αγγίζει το τέλειο, πίσω από μάσκες που ποτέ δεν πέφτουν, πνιγμένοι μέσα σε συναισθήματα που ποτέ δεν λέγονται.. Κρυμμένοι ανάμεσα σε παράπονα που δεν ειπώθηκαν και λέξεις που ποτέ δεν ξεστομίσατε για να μην με πληγώσετε. τελικά πληγωνοντάς με.
Θα τις βάλω μέσα σε μιά όμορφη και καθαρή γυάλα για να στολίσω το δωμάτιο του παραθυρού μου, να πέφτουν πάνω της οι αχτίνες του ήλιου, να φωτίζονται τα ψεύτικα σας χαμόγελα, να ζεσταίνει τις κρύες σας καρδιές και την.. τάχα μου και καλά ευαισθησία σας στον ανθρώπινο πόνο του άλλου που εσείς δημιουργήσατε και με μιά συγγνώμη σας θα έπρεπε και να έχει θεραπευτεί, όταν θα αρχίζω να κλαίω θα βάζω ξαφνικά τα γέλια φέρνοντας ευχάριστες στιγμές στο μυαλό μου, που έζησα μαζί σας και που όμως δεν θα τις ξανάζήσω πια, θα βγάζω την γυάλα μου βόλτα στις γειτονιές και θα λέω πως με αγάπησαν πολύ, θα με κοιτάνε οι άλλοι με φθόνο που θα έχω μαζέψει μέσα σε μία μόνο τόσο τεράστια γυάλα τόσες συγγνώμες και θα ζηλεύουν που είχα ανθρώπους δίπλα μου, που αν μην τι άλλο ήξεραν πως να επανορθώνουν και τι ακριβώς χρειάζεται μιά τραυματισμένη καρδούλα για να επουλωθεί από τις πληγές που οι ίδιοι άνοιξαν. Θα έχετε τα παραπονά σας, θα έχω τα δικά μου, μόνο που εγώ θα έχω την γυάλα μου και μέσα από αυτήν θα σας κοιτάω όπως πραγματικά είστε, θα πέφτετε στην εκτιμησή μου αλλά θα συνεχίζω να σας αγαπώ, θα ανεβαίνω στην εκτιμησή σας συγχωρόντας σας, αλλα θα εξακολουθήσετε να κάνετε λάθη και να με πληγώνετε.




- Συγγνώμη ειλικρινά. Θα πεις και δεν θα το εννοείς
- Ναι ξέρω. Θα πω μιάς κι έμαθα.

Και θα απομακρυνθείς μιάς κι όσες φορές κι αν σε συγχωρήσω εγώ, αυτός που πραγματικά δεν μπόρεσες ποτέ να συγχωρήσεις ήταν ο εαυτός σου.


- Να'σαι καλά. Θα πω λίγο πριν εξαφανιστείς στην στροφή.. Δεν θα το ακούσεις γιατί θα'χεις ήδη απομακρυνθεί.
Έχω την γυάλα μου.




Freedom






4 σχόλια:

  1. Βγάλτα από τη γυάλα να ανασάνεις!
    Από ανάσες έχεις ανάγκη ...πολλές! :)))
    Τα φιλιά μου!

    ΥΓ: Έξοχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν λίγο καιρό έγραψα μια ανάρτηση για τις συγνώμες που έπρεπε να κάνουν ουρά οι άνθρωποι για να μου τις ζητήσουν...
    Ήρθες όμως εσύ τόσο όμορφα και τόσο λυρικά και μίλησες γι αυτή τη γυάλα...
    Σ' ευχαριστώ για ότι έγραψες σήμερα.
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή